Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie

Gerd Wolfgand Sievers
23,50 RON
Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
 
In stoc

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 9786066490757 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / 0725.754.388
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. 

Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne.
 

An AparițIe: 2017

Editura: MAST

Pagini: 153

Isbn: 9786066490757

Format: 13x20 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!