Coeficientul de constientizare (CQ)

Ovidiu Brazdau
30,00 RON
Coeficientul de constientizare. The Consciousness Quotient (CQ) & The CQ Inventory - Theory and Research” este prima lucrare la nivel mondial care descrie si explica teoria privind Coeficientul de constientizare, dezvoltata de Dr. Ovidiu Brazdau in perioada 2003-2008, in cadrul studiilor de doctorat la Institutul de Antropologie “Francisc I. Rainer” al Academiei Romane.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786069283004 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / 0725.754.388
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
“Coeficientul de constientizare. The Consciousness Quotient (CQ) & The CQ Inventory - Theory and Research” este prima lucrare la nivel mondial care descrie si explica teoria privind Coeficientul de constientizare, dezvoltata de Dr. Ovidiu Brazdau in perioada 2003-2008, in cadrul studiilor de doctorat la Institutul de Antropologie “Francisc I. Rainer” al Academiei Romane.

Coeficientul de constientizare este definit de autor ca fiind “nivelul de constientizare care se manifesta la 1-2 ore dupa ce ne trezim dimineata, in conditii obisnuite de viata si fara a practica nici o tehnica de modificare a constientei (inclusiv fara a consuma cafea sau alte alimente, fara stimulatori externi - TV, radio, muzica, intalniri cu alti oameni etc.)”.

Lucrarea prezinta instrumentul de evaluare a Coeficientului de Constientizare: The Consciousness Quotient Inventory, verificat si validat pe o populatie de 2.474 de persoane din Romania.

CQ Inventory este format din 6 scale principale si 7 subscale. Dimensiunile principale ale experientei constiente sunt: Constientizarea fizica (“Physical Consciousness”), Constientizarea Emotionala („Emotional Consciousness”), Constientizarea Cognitiva-Mentala („Cognitive Consciousness”), Constientizarea Spirituala („Spiritual Consciousness”), Constientizarea Sociala-Relationala („Social-Relational Consciousness”), Auto-Constientizarea („Self Consciousness”).

Cei 7 sub-factori sunt: Constientizarea starii interne (“Internal State Awareness”), Reflectarea de sine (“Self-Reflectiveness”), Detasare/Contemplativitate (“Mindfulness”), Autonomie (“Autonomy”), Dezvoltare personala (“Personal Growth”), Relationare pozitiva cu ceilalti (“Positive Relations with Others”), Scop in viata (“Purpose in Life”).

An AparițIe: 2011

Pagini: 238

Isbn: 978-606-92830-0-4

Format: 16x23.5

Editură: Info-Sanatate

Editura: Info-Sanatate

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!