Cultura legumelor bulboase

Victor Popescu, Roxana Zavoianu
9,00 RON
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9789731822907 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Aceste plante legumicole sunt monocotiledonate din familia Liliaceae, genul Allium. Genul Allium are peste 400 de specii, dar din punct de vedere economic intereseaza doar cateva.

Legumele bulboase sunt foarte rezistente la frig si, din cauza acestei insusiri, unele sunt tratate in culturi ca plante perene.

Usturoiul comun este planta anuala, ceapa si prazul sunt plante bienale, ceapa de arpagic se comporta ca planta trienala, iar ceapa esalota, ceapa de Egipt, ceapa de tuns si ceapa de iarna sunt perene.

Sunt plante folosite in industria alimentara, farmaceutica, in cosmetica…

Lucrarea de fata isi propune sa ofere producatorilor notiunile absolut necesare pentru cultivarea plantelor legumicole bulboase in conditii cat mai performante, cu scopul de a realiza productii ridicate si de calitate superioara.

CUPRINS:

    CAPITOLUL 1. Ceapa comuna
    CAPITOLUL 2. Ceapa de Egipt
    CAPITOLUL 3. Ceapa de iarna
    CAPITOLUL 4. Ceapa de tuns
    CAPITOLUL 5. Ceapa esalota
    CAPITOLUL 6. Ceapa margaritar
    CAPITOLUL 7. Ceapa chinezeasca
    CAPITOLUL 8. Usturoiul
    CAPITOLUL 9. Usturoiul Rocambole
    CAPITOLUL 10. Prazul
    Bibliografie

An AparițIe: 2011

Pagini: 80

Isbn: 978-973-1822-90-7

Format: 13x20

Editie: Necartonata

Editură: MAST

Editura: MAST

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!