Pentru cumparaturi fara griji AM MICSORAT TAXA DE TRANSPORT. Transport Gratuit pentru comenzile peste 100 de lei!

Pachet Michael Newton - 3 TITLURI

Michael Newton
1 Review
147,00 RON 132,30 RON
Pachetul Michael Newton - 3 TITLURI contine:
1. Viata dintre vieti
2. Destinul sufletelor
3. Calatoria sufletelor

 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: pachet_michael_newton_3titluri Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / 0725.754.388
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)
Viata dintre vieti

Dupa succesul obtinut prin promovarea rezultatelor obtinute prin tehnica de regresie spirituala in viata dintre vieti, Dr. Michael Newton a decis sa conduca formarea profesionala a hipnoterapeutilor dornici sa cunoasca si sa dezvolte pe mai departe tehnica sa. Astfel ca, in anul 2002, cu ajutorul unor hipnoterapeuti dedicati,  a fondat Societatea de regresie spirituala (Society for Spiritual Regression) si a inceput sa pregateasca hipnoterapeuti atestati si dedicati perfectionarii studiilor si practicii de regresionare a clientilor in perioada petrecuta in lumea spiritelor, intre vietile lor pamantesti.

„Viata dintre vieti: hipnoterapia regresiei spirituale reprezinta rodul a peste trei decenii de cercetari indreptate in directia dezvoltarii metodei clinice de hipnoza si menite ajutorarii clientilor sa ajunga la amintirile din viata lor ca suflete. Un element-cheie al cartii de fata consta in modalitatea de atingere a stsrii transei supraconstiente pentru reamintirea existentei nemuritoare a clientilor. Gratie unei perceptii inaltate, oamenii obisnuiti pot gasi propriile raspunsuri la intrebarile imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”

 
,,Aceasta carte este in primul rand un „ghid practic”, in care am reunit si explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clientilor din viata lor din lumea spiritelor. Iar daca prezentul volum se doreste a fi un text metodologic util, ce se adreseaza profesionistilor cu experienta in domeniul hipnozei, el contine si noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse in precedentele mele lucrari Journey of Souls (Calatoria sufletelor) si Destiny of Souls (Destinul sufletelor). Aceste noi studii de caz, precum si intrebarile pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizarilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte doua carti amintite. Cele trei volume laolalta reprezinta o trilogie dedicata cercetarii vietii dintre vieti.
    Speranta mea este ca ne aflam la inceputul unei miscari care va deveni mondiala in secolul XXI, oferind o metoda ce ne va permite o noua intelegere spirituala asupra propriei noastre fiinte. Multiplele aplicatii ale regresiei spirituale ne pot ajuta sa intelegem scopul existentei noastre si, atingand aceasta cunoastere, vom deveni mai buni." 

-Dr. Michael Newton
 

Fragment din PARTEA I

INTERVIUL PRELIMINAR

 Examinarea sistemului de credinta al clientului

 inainte de a intra in detaliile metodei de hipnoza potrivite pentru practicarea regresiei spirituale, cred ca ar fi bine sa reflectam putin la abordarile dumneavoastra fata de chestiunea vietii dintre vieti. in calitate de regresionist spiritual, veti avea de-a face cu numerosi clienti aflati intr-un impas personal cu privire la credintele lor, inca din clipa primului lor contact cu dumneavoastra. Modul in care veti raspunde respectivelor ingrijorari ar putea sa fie un factor determinant pentru client in decizia sa de a va alege sau nu pe dumneavoastra.

in vreme ce marea majoritate a oamenilor ce doresc sa fie ajutati de dumneavoastra sa-si atinga amintirile eterne din viata lor ca suflete se simt bine cu credintele lor, altii sunt in conflict cu propriile credinte religioase, manifesta ingrijorari cu privire la procedeele de hipnoza si la momentul in care ating viata dintre vieti sau se pot arata sceptici in a va acorda incredere pentru a le facilita accesul mental in lumea spiritelor.

imi incep sesiunile explicand clientilor potential nelinistiti ca ii voi ajuta sa intre in regresia hipnotica cu o minte deschisa. Le pot spune, de asemenea, ca indiferent de sistemul lor de credinta, amintirile inconstiente ale oamenilor reveleaza acelasi camin in lumea spiritelor. Scepticii ar putea argumenta ca acest tip de reasigurare este de fapt o preconditionare a subiectului. Chiar si asa, dupa ce am condus mii de sesiuni de regresie hipnotica in viata dintre vieti, consider potrivit sa fac aceasta afirmatie daca am de-a face cu un client cuprins de anxietate.

Discutand despre prejudecati, trebuie amintit si faptul ca au ajuns deja la cunostinta publicului cartile mele referitoare la viata dintre vieti. Daca un potential client ridica posibilitatea de a fi influentat in vreun fel prin citirea acestor carti, ii explic ca, in timpul lungii perioade de practica scurse inaintea publicarii cartilor, nu obisnuiam sa le spun prea multe clientilor mei inaintea sesiunii propriu-zise. in orice caz, veti observa ca acest lucru nu implica nici o diferenta. De indata ce un subiect intra, din punct de vedere mental, in lumea spiritelor prin hipnoza profunda, indiferent de ideologia sa sau de ceea ce i-as fi spus eu in prealabil, relatarile sale vor fi similare cu cele ale tuturor celorlalti oameni care au fost acolo (in lumea spiritelor) inaintea lui.

Unii dintre hipnoterapeutii pe care i-am pregatit mi-au spus ca au avut clienti care, desi nu auzisera niciodata de mine sau de cartile mele, au relatat exact aceleasi lucruri despre lumea spiritelor. Diferentele apar in ceea ce priveste anumite activitati ale sufletelor, pe care unii clienti le vad clar, iar altora le raman nedeslusite. Niciodata doua sesiuni nu vor fi perfect identice, deoarece fiecare suflet are un anumit model energetic menit recuperarii amintirilor sale nemuritoare, precum si propria sa istorie unica a existentei.

Daca un potential client manifesta rezerve fata de filosofia metafizica din cauza unui sistem de credinta rigid, acest fapt ii poate crea neliniste interioara. Respectiva persoana v-a contactat tocmai pentru ca doreste sa primeasca informatii spirituale referitoare la sinele ei superior si, totusi, este trasa inapoi de rezervele pe care le are in plan ideologic. Adesea, cand am avut de-a face cu asemenea cazuri, am decoperit ca in spatele acestui conflict mental se gaseau insatisfactia si nefericirea generate de felul in care respectivii indivizi priveau lumea si propria lor viata la nivel constient. Acest tip de persoane v-au contactat pentru ca au atins in cele din urma un punct in care au devenit doritori sa gaseasca raspunsuri prin intermediul unei noi abordari. in aceste circumstante, un terapeut eclectic poate fi un bun partener de discutii filosofice deschise, reflexive, intrerpretative si incurajatoare pentru potentialul client.

Spre exemplu, in America, data fiind societatea preponderent puritana, este foarte posibil sa auziti: „As vrea sa vad cum este Paradisul, dar mi-e teama sa nu fac cumva vreun pacat prin faptul ca am venit la dumneavoastra”. O alta reactie de acelasi tip poate suna astfel: ”cred in existenta vietii de dupa, dar oare trebuie sa fiu si un adept al reincarnarii pentru a putea fi un candidat optim pentru regresia spirituala?” Am avut o serie de clienti ce proveneau din anumite culturi in cadrul carora exista puternice convingeri ca viata este determinista si lasa oamenilor putina posibilitate de control asupra propriului destin. Alte societati manifesta o atitudine deschisa fata de reincarnare si destin, dar ritualurile lor implica existenta unor zei maniosi, spirite rele, si taramuri astrale indezirable dupa moarte. Unele sisteme de credinta nu accepta ideea conform careia sufletul exista intr-o lume a spiritelor in perioada dintre vietile fizice. Desigur, ateii si agnosticii pot accepta anevoie existenta unei puteri superioare si a unui model mai inalt al universului. Dupa cum am mentionat deja, indiferent de preconceptiile ideologice din mintiile lor constiente, odata ce acesti oameni se afla in stare de transa supraconstienta, ei vor avea aceleasi amintiri cu privire la viata lor sufleteasca dintre vieti precum toti ceilalti clienti ai dumneavoastra.

Veti fi adesea contactat de o serie de oameni contemplativi, indiferent de sistemul de credinta pe care l-au imbratisat, deoarece acestia se gasesc in cautarea sensului propriei lor vieti. Ei cauta un tip diferit de spiritualitate, coerent si semnificativ. Lasand la o parte extremistii si doctrinele lor radicale, toate religiile contin minunate marturisiri ale compasiunii, caritatii si iubirii. Totusi, ele sunt ancorate de secole intr-o serie de dogme institutionale ce nu se mai potrivesc gandirii moderne. in opinia mea, marile religii ale lumii sunt prea impersonale pentru multi oameni. intr-un sens, aceste religii puternice au pierdut mult din esenta contactului spiritual, individual cu divinul care le-a motivat originile si ascensiunea. Oamenii sunt tulburati de aceasta „evolutie”.

Istoricul Arnold Toynbee a afirmat ca, de-a lungul istoriei umanitatii, atunci cand un sistem de credinta depaseste faza in care constituie un model spiritual pentru oameni, este fie modificat, fie inlaturat. Traim intr-o lume perceputa ca fiind haotica. Unii oameni considera ca haosul lumii contemporane constituie rezultatul propriilor noastre actiuni, in vreme ce altii dau vina pe Sursa care ne-a creat si intorc spatele oricarei credinte. De-a lungul numerosilor mei ani de practica privata, am vazut ca un numar tot mai mare de oameni se afla in cautarea unei constiinte spirituale individuale si unice pentru ei, precum si lipsita de orice fel de intermediari care ar dori sa-si impuna vointa asupra a ceea ce tot ei pretind a fi spiritual.

Cu totii avem tendinta de a fi intoleranti cu oamenii care cred in altceva decat noi. Astfel, este normal sa aveti unele inclinatii personale spre adevarurile pe care le imbratisati, dar - ca regresionisti spirituali - acest lucru nu trebuie sa va afecteze receptivitatea spre ideile exprimate de clienti. in calitate de terapeut al regresiei in viata dintre vieti, menirea dumneavoastra este sa ajutati clientul sa atinga deopotriva intelegerea si echilibrul sufletesc cu privire la propria-i existenta, insa fara a va impune valorile. Tot ceea ce clientul trebuie sa stie se afla, de fapt, in propria sa minte. Pe cat posibil, trebuie sa le permiteti sa-si recunoasca si interpreteze singuri propriile amintiri. intelegerea si energia dumneavoastra tamaduitoare pozitiva sunt vitale atunci cand lucrati asupra viziunii interioare a clientului cu privire la propria sa viata de suflet. in acest fel, facilitati, de asemenea, alinierea energiei vibrationale a sufletului clientului cu ritmul creierului sau uman.

incerc sa le explic clientilor mei (proveniti din numeroase sisteme de credinta filosofice) ca traim intr-o lume imperfecta, pentru ca ei sa aprecieze perfectiunea. Ne straduim din greu sa ne imbunatatim prin intermediul liberului arbitru si al schimbarii. Cautarea intelepciunii si intelegerii interioare este esentiala, deoarece pana nu vom gasi o cunoastere personala interioara in spatele doctrinelor institutionale dezvoltate de catre altii cu multa vreme in urma, nu vom putea fi cu adevarat intelepti in ceea ce priveste modul in care sa ne traim astazi vietile pe Pamant.

Adevarurile actuale sunt urmate cu fiecare generatie de o serie de adevaruri mai inalte. Tocmai aceasta progresie a cunoasterii, laolalta cu o constienta acuta a propriei noastre fiinte, constituie esenta exprimarii identitatii noastre personale. in calitate de regresionisti spirituali care utilizeaza puterea hipnozei, suntem binecuvantati astazi cu un nou mediu al interventiei terapeutice. Daca puteti ajuta oamenii sa inteleaga lumina divinitatii din propria lor fiinta, impulsionandu-le astfel descoperirea de sine, atunci veti aduce o contributie reala pe drumul iluminarii supreme a rasei noastre.Destinul Sufletelor
Destinul sufletelor, cea de-a doua carte pe care a publicat-o Dr. Michael Newton ca urmare a fantasticei descoperiri pe care a facut-o oarecum intamplator, dar care a condus la realizarea unui mare pas in privinta nu numai a hipnoterapiei, dar si a intelegerii spatiului spiritual din care sufletele coboara pe Pamant, a fost o carte mult asteptata si dorita de cititorii avizi sa inteleaga ce se intampla cu sufletul cand paraseste trupul. Si aceasta carte, ca si prima, Calatoria Sufletelor, a devenit repede un best-seller in SUA. Daca in prima carte autorul prezinta informatii referitoare la moarte si trecerea dincolo de ea, in cea de-a doua, “o a doua calatorie de-a lungul aceluiasi rau”, prezinta aspecte ale vietii sufletului, organizarea si sistemul de educatie a sufletelor in lumea spiritelor, ordinea si planificarea ce exista in folosul fiintei umane.

Destinul Sufletelor prezinta modalitati in care spiritele iau legatura cu cei incarnati, informatii cu privire la energia sufletului, diviziunea si reunificarea sufletului, precum si sistemele grupurilor de suflete, asezarile spirituale, culorile spiritelor, sufletele pereche, legaturile intre familiile spirituale si cele umane, dar si despre liberul arbitru, alegerea trupurilor si a experientelor intr-o asa numita camera a ecranelor, in care pot fi vizualizate vietile viitoare, dar pune la dispozitie informatii si despre o biblioteca, o alta imagine si denumire pentru ceea ce se cunoaste a fi Cronicile sau Biblioteca Akasa.

Calatoria sufletelor
Aceasta carte remarcabila reveleaza pentru intaia oara misterul vietii de dupa moartea pamanteasca, ceea ce se intampla cu sufletul in lumea spiritelor. Dr. Michael Newton, hipnoterapeut cu o experienta de peste 30 de ani, a dezvoltat o tehnica proprie de hipnoza pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiectilor sai despre viata de dincolo de moarte

Editura: CARTEA DAATH

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie verificata

Liana,

Omule drag, aceste cărți sunt geniale! Dar Ptr cine? Ptr cei care doresc sa și depășească limitele, caută sa și ridice nivelul de conștiința după ce au parcurs o multitudine de experiențe și implicit emoții . Este Ptr cei care citesc constant, sunt preocupați permanent de evoluția lor spirituală și caută sa și desăvârșească viața Învățând sa trăiască și sa fie!
Autorul.. un psiholog care a practicat himnoza timp de peste 30 de ani , a adunat date despre lumea de dincolo reușind sa uimească cititorul cu măiestria lui de a pune cap la cap detaliile.
Aceste cărți, omule drag, n au cum sa nu te ridice, sa nu te copleseaca și sa nu te facă mai bun.
Deși sunt doar acestea traduse in românește Invit editurile sa traducă și alte cărți scrise de M Newton. E minunat ca in Romania se pot citi astfel de cărți.
Și ca sa ne amuzam puțin as spune ca dacă am putea cataloga cărțile ca pe mașini, cărțile lui sunt de la Lamborghini in sus.Cu Dumnezeu înainte ,omule drag.

Raspunde

A fost util acest review?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!