Vindecare si purificare prin alimentatie si post - Ghid practic de dietoterapie - vol. 2

Liviu Gheorghe, Mihai Minoiu, Tudor Ilie
21,00 RON
In acest al doilea volum sunt prezentate retete si modalitati de preparare terapeutica si culinara a principalelor alimente naturale (legume, fructe, cereale, produse apicole, condimente si suplimente alimentare), 13 cure alimentare vindecatoare, precum si modul de utilizare a unor alimente cu potential energetic ridicat, a germenilor din legume si cereale, a uleiurilor vegetale naturale etc.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9789738504103 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
In acest al doilea volum sunt prezentate retete si modalitati de preparare terapeutica si culinara a principalelor alimente naturale (legume, fructe, cereale, produse apicole, condimente si suplimente alimentare), 13 cure alimentare vindecatoare, precum si modul de utilizare a unor alimente cu potential energetic ridicat, a germenilor din legume si cereale, a uleiurilor vegetale naturale etc.

An AparițIe: 2006

Pagini: 448

Isbn: 973-85041-0-4

Format: 13 x 20

Editie: Necartonata

Editură: Kamala

Editura: Kamala

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!