Codul penal si Codul de procedura penala 2020 - EDITIE SPIRALATA

Prof. univ. dr. Dan Lupascu
nou
52,00 RON
Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786063905858 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / WhatsApp 0725.754.388
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA 2020

(EDITIE SPIRALATA, COPERTA CARTONATA)

INCLUDE:

cu vechile reglementari
dispozitii de aplicare
corelatii decizii ale Curtii Constitutionale
recursuri in interesul legii
hotarari prealabile
dispozitii conexe
index
 

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata), ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, tiparita pe hartie alba de calitate superioara si beneficiind de o coperta cartonata, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

 

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata) include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile (cele mai recente dintre acestea fiind publicate pe site-ul oficial al ICCJ chiar in a doua jumatate a lunii ianuarie 2020), precum si corelatii cu reglementarile anterioare.

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

 

Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala 2020 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

 

Despre colectie:
PRO LEGE – O colectie necesara oricarui jurist:

● reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia
● prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

● seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

● fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

COORDONAREA GENERALA a Colectiei PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic.
Asteptam sugestiile si propunerile dvs pe adresa prolege [at] universuljuridic.ro

An AparițIe: 2020

Pagini: 472

Isbn: 978-606-39-0585-8

Colectie: Pro lege

Format: A5 - spiralat

Editie: Cartonata

Editură: Universul Juridic

Editura: UNIVERSUL JURIDIC

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!