Din tainele vietii si ale universului

Scarlat Demetrescu
81,90 RON
  "Cititorule, citeste cu rabdare si atentie aceasta carte de stiinta si filosofie cereasca, pentru ca iti va lumina si inalta sufletul." (Scarlat Demetrescu) 
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: 9789731183077 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
  "M-am hotarat sa dau la iveala acest tratat pentru ca omul sa-si potoleasca intrucatva setea de a cunoaste marile mistere ce-l inconjoara.
   Stiu de pe acum ca, dupa ce va parcurge cateva pagini, cititorul se va opri din lectura, punandu-si intrebarea: "Dar de unde stie autorul cartii de aceste mistere ale universului?"
   Intrebarea e fireasca si merita sa primeasca un raspuns. Prezenta lucrare este fructul comunicarilor entitatilor spirituale superioare, Lumini ale Cerului, care au revelat Adevarul catorva iubiti frati ai lor de pe pamant. La aceste comunicari am adaugat, in prima carte a lucrarii, cunostintele ezoterice publicate pana in prezent, in a doua carte vorbind doar Cerul prin trimisii sai.
   Asadar aceasta lucrare este un manunchi de cunostinte adunate de la diferiti autori, din relatarile marilor lucizi spirituali pe care i-a avut pamantul pana acum, dar mai ales din comunicarile primite de la marile Lumini ceresti.
   Desigur, adevarurile descrise in acest tratat vor depasi intelegerea multimii. Numai entitatile spirituale evoluate le vor intelege, aprecia, sorbi cu nesat, pana la ultima pagina. Cei care inca nu se ridica la nivelul acestor destainuiri, vor zambi, socotindu-le fantezii, rataciri ale unor minti bolnave. Acestora le recomand cu insistenta sa inchida cartea si sa nu o mai citeasca, deoarece, intr-adevar, le tulbura mintea si mersul vietii.
   Sa dea Domnul ca Lumina, ca adevarurile expuse in aceasta opera, sa se reverse in sufletele semenilor mei, iar razele ei binefacatoare sa-i conduca pe calea binelui si a iubirii.
   Comparand viata omului primitiv cu aceea a omului din tarile civilizate de azi, constatam o prapastie imensa. Intr-adevar, in primele timpuri omul era atat de nestiutor, incat isi ducea viata aproape ca un animal. Gol, flamand, gonit de fiare, omul ratacea sa-si astampere foamea, cand pe marginea marilor - adunand plantele sau animalele aruncate de valuri, cand prin paduri - culegand fructele arborilor, cand prin campii - smulgand radacini si tulpini suculente.
   Azi omul civilizat se rasfata in locuinte comode si somptuoase, isi procura hrana peste necesar, se impodobeste cu haine scumpe, iar mintea i se inalta de la preocuparile animalice de altadata la probleme subtile, inventii minunate, descoperiri stiintifice, subiecte care ajung pana la infinit: suflet, spirit, nemurire, Tatal - Creatorul lumilor.
   Cu toata aceasta ascensiune infinita a mintii omenesti, adancindu-se in studiul materiei si al fortelor ce o anima, savantul constata ca este inconjurat de o infinitate de enigme, de o serie nesfarsita de mistere.
   Intr-adevar, suntem foarte departe de punctul de unde am pornit, dar mai este mult pana la ajungerea progresului final, destinat globului terestru pe care vietuim. Azi comunicam peste mari si continente, zburam spre inaltimile cerului si strabatem adancul marilor. Ne minunam de cate stim, de cate am realizat, si cu toate acestea, atatea probleme framanta mintea omeneasca, asteptandu-si solutia, incat ne ingrozim de numarul si profunzimea lor.
   Comparand cunostintele noastre actuale cu cele pe care ni le rezerva viitorul, obtinem o relatie asemanatoare cu raportul dintre o picatura de apa si apa unui ocean. Cunoastem multe, dar cu toate acestea, putem spune ca nu stim nimic, fata de cate suntem chemati sa aflam.
   Azi omenirea a facut un pas pe treapta evolutiei, motiv pentru care nu mai este nevoie ca aceste cunostinte sa fie atat de ascunse. Nu se mai soptesc la ureche, nu se mai propovaduiesc prin paduri, temple ori munti izolati, ca in alte vremuri, ci se scriu si se pun la indemana tuturora; dar chiar si in zilele noastre inca nu pot fi intelese decat de foarte putini.
   Omul a ajuns azi la un alt nivel moral si intelectual, si pentru a se inalta, i se ofera asemenea cunostinte, asimilate cu nesat de cei chemati, de cei pregatiti spiritual. Aceste cunostinte vor contribui la schimbarea conduitei omului, la largirea orizontului conceptiei sale despre viata si natura, pregatindu-l pentru o viata mai buna si mai iubitoare.
   Cititorule, citeste cu rabdare si atentie aceasta carte de stiinta si filosofie cereasca, pentru ca iti va lumina si inalta sufletul." (Scarlat Demetrescu) 

An AparițIe: 2019

Editură: STEFAN

Pagini: 608

Isbn: 978-973-118-307-7

Format: 16.5x23 mm

Scrie un review


Suport clienti 09.00-18.00

0371.14.94.92 comenzi@multicart.eu
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!