Drept financiar. Editia a III-a, revazuta si adaugita 2021

Cosmin Flavius Costas
89,00 RON
In plina pandemie, interesul pentru modul in care este folosit banul public este semnificativ.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786063907920 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Tocmai de aceea propunem o varianta la nivelul anului 2021 a cursului nostru de Drept financiar pe care il predam la Facultatea de Drept din Cluj, astfel incat acesta sa poata fi folosit ca un instrument util si actual de catre studentii nostri, confruntati cu provocarile invatamantului in sistem online.

Structura lucrarii include o necesara introducere in studiul finantelor publice si, apoi, o dezvoltare pe cele patru mari axe: finantele publice nationale, finantele publice locale, finantele asigurarilor sociale si finantele Uniunii Europene. Prin studiul evolutiilor recente in activitatea financiara din toate cele patru domenii-cheie oferim o imagine actuala a dreptului financiar, la nivel national, european si international, cu accent si pe recentele provocari de natura sanitara care au determinat recalibrarea unor politici, reglementari si institutii financiar-bugetare.

Cursul de Drept financiar pentru anul 2021 include o actualizare semnificativa in sectiunea destinata evaziunii si fraudei fiscale, pe fondul unor discutii vii referitoare la concepte esentiale precum notiunile-cheie de prejudiciu si abuz de drept fiscal sau la competenta organelor de urmarire penala de a determina direct obligatii fiscale, fara participarea organelor fiscale. De asemenea, in contextul aprobarii unui nou buget al Uniunii Europene si al operationalizarii Parchetului European, au fost sesizate dezvoltarile specifice din domeniul finantelor publice europene.

An AparițIe: 2021

Editura: UNIVERSUL JURIDIC

Pagini: 480

Isbn: 9786063907920

Format: 147x24 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!