Insolventa si lichidare. Legislatie, modele de acte, adnotari, teste-grila 2020

Adriana Violeta Nistor
54,00 RON
Lucrarea de fata a aparut din necesitatea pe care am resimtit-o personal, in activitatea desfasurata, de a avea la dispozitie toate aceste acte normative, uzuale pentru noi, practicienii in insolventa, grupate intr-un singur volum.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786063906039 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Lucrarea de fata a aparut din necesitatea pe care am resimtit-o personal, in activitatea desfasurata, de a avea la dispozitie toate aceste acte normative, uzuale pentru noi, practicienii in insolventa, grupate intr-un singur volum.

 

Culegerea, actualizata in februarie 2020, aduce profesionistilor in insolventa si Statutul profesiei de practician in insolventa si Codul de etica UNPIR republicate (septembrie 2019), noi adnotari, OPANAF nr. 1443/2019 privind procedurile de agreare si selectie a practicienilor in insolventa de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (rectificat in ianuarie 2020) si un extras important din OMJ nr. 1692/2006 privind aprobarea formatului Buletinului procedurilor de insolventa si a continutului-cadru al citatiilor, comunicarilor, hotararilor judecatoresti, convocarilor, notificarilor si al altor acte care se publica in acesta si al dovezii privind indeplinirea procedurii de citare, comunicare, convocare si notificare.

 

Au fost pastrate modelele de acte intocmite in practica, in activitatea uzuala, cu mentiunea ca dezvoltarea fiecarui document in parte depinde de complexitatea si incarcatura fiecarui dosar de insolventa (in opinia noastra, fiecare dosar de insolventa fiind unic).

Pornind de la ideea ca prezenta lucrare este utila si celor nou intrati in profesie sau celor care se pregatesc sa sustina examenul de admitere la UNPIR, am inclus si un set selectiv de 174 intrebari tip grila referitoare la Legea nr. 85/2014.

Consideram, de asemenea, ca volumul se va dovedi de un real interes nu doar pentru practicienii in insolventa, ci si pentru toti ceilalti participanti in procedura de insolventa/lichidare a unei societati, judecatori-sindici, creditori, avocati, consilieri juridici, administratori speciali si altii.

 

Lector INPPI drd. Adriana Violeta Nistor

Practician in insolventa

An AparițIe: 2020

Pagini: 496

Isbn: 978-606-39-0603-9

Format: A5

Editură: Universul Juridic

Editura: UNIVERSUL JURIDIC

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!