Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa

Nicolae Baltes
47,00 RON
Mediul economic actual este caracterizat in permanenta de un anumit grad de incertitudine, astfel incat cererea din partea utilizatorilor externi pentru informatii privind echilibrul financiar si valoarea unei entitati economice cu scop lucrativ este in continua crestere.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786062613921 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
O situatie financiara sanatoasa se caracterizeaza prin capacitatea managementului financiar al unei entitati economice de a mentine un nivel corespunzator al lichiditatii si solvabilitatii, in scopul reducerii gradului de indatorare si implicit riscului de insolvabilitate. Acesta este considerentul pentru care una dintre preocuparile fundamentale ale managerului financiar este controlul asupra echilibrului financiar al societatii. Pentru a aprecia starea de echilibru financiar a unei entitati, este necesar sa existe mai multe echilibre partiale, precum: echilibrul intre fondul de rulment si necesarul de fond de rulment; echilibrul lichiditatii; echilibrul solvabilitatii; echilibrul raportului creante-datorii curente; echilibrul venituri-cheltuieli, etc. Lucrarea prezinta o analiza diagnostic a echilibrului financiar in scopul de a identifica punctele forte, punctele slabe, oportunitatile si riscurile cu care se confrunta entitatile economice romanesti care activeaza in domeniul HoReCa.

An AparițIe: 2022

Isbn: 9786062613921

Pagini: 196

Colectie: Stiinte economice

Format: Academic

Editura: Pro Universitaria

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!