Mulcirea culturilor de legume

Blaise Leclerc, Jean-Jacques Raynal
16,50 RON
Exista numeroase tipuri de mulci: iarba uscata sau cruda, paie, lemn tocat, scoarta de copac etc. Toate acestea vor fi alese si utilizate in functie de nevoile fiecaruia.
In stoc

Durata de livrare: 24-72 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 9786066491174 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / WhatsApp 0725.754.388
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Mulcirea culturilor de legume. Mai putin udat, mai putine buruieni, legume de calitate

Mulcirea este unul dintre pilonii gradinaritului bio. Ea permite:
• Conservarea umiditatil solului si, astfel, economisirea apei in gradina
• Protejarea plantelor in fata bolilor si daunatorilor
• Atenuarea efectelor soarelui si ploilor violente care agreseaza suprafata solului
• Evitarea concurentei buruienilor
• Hranirea vietuitoarelor solului, mai ales a ramelor, acesti pretiosi auxiliari ai solului

Exista numeroase tipuri de mulci: iarba uscata sau cruda, paie, lemn tocat, scoarta de copac etc. Toate acestea vor fi alese si utilizate in functie de nevoile fiecaruia.

Cand sa-I aplicam, la ce grosime, cat timp rezista, cum udam, cand il indepartam? Tehnica mulcirii se adapteaza fiecarei culturi: nu se mulcesc la fel trandafini, tomatele, salatele, morcovii. Dar, o solutie exista pentru fiecare dintre acestea!

An AparițIe: 2019

Pagini: 96

Isbn: 978-606-649-117-4

Format: 200 x 130 x 6 mm

Editie: Necartonata

Traducator: Florin Mateescu

Editură: MAST

Editura: MAST

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!