Marea Resetare

Emil Strainu
57,75 RON
Se vorbeste zilnic despre ea. A ajuns un subiect de discutie care ne preocupa pe toti in epoca postpandemie: Marea Resetare. 
Celor care am reusit sa traversam primele etape ale pandemiei ne este clar ca lumea asa cum o stiam la inceputul anului 2020 nu va mai fi. La orizont se prefigureaza o noua normalitate, o resetare a vechilor principii care nu mai functionau din toate punctele de vedere. 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786069010358 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
 

Generalul Emil Strainu abordeaza in cartea Marea Resetare cateva dintre schimbarile care se petrec deja sau care vor aparea in viitorul apropiat. Nu vrea sa convinga pe nimeni, o decizie informata o putem lua (si) dupa lectura acestei carti.

Emil Strainu este general de armata in rezerva, specialist recunoscut international in domeniile radiolocatiei, ufologiei, razboiului geoclimatic-geofizic, razboiului psihotronic, cunoscut realizator de emisiuni de radio si de televiziune pe tematica stiintelor neconventionale, scriitor si inventator. Distins cu peste 60 de premii internationale si cu prestigioase medalii nationale si internationale pentru cercetarile in domeniile sus-amintite.
Este membru fondator al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), al Asociatiei Romane pentru Cercetari Psihotronice (ARCEPS), al THE ALIEN HUNTER GROUP.

An AparițIe: 2021

Isbn: 9786069010358

Editură: Darclee

Pagini: 368

Format: 13 x 20 cm

Editura: Darclee

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!