Limba franceza fara profesor

Maria Braescu, Mariana Perisanu
28,35 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 ore

Cod Produs: 9789737485717 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
In conformitate cu clasificarea nivelurilor de limbi straine, care se realizeaza dupa standardele stabilite de "Common European Framework of Reference for Languages", adoptat de Comisia Europeana, sunt atestate oficial doar urmatoarele referinte:
 
A - INCEPATOR 
A1 - PRIMII PASI = citit/scris partial, conversatie la nivel minim 
Utilizatorul este capabil sa alcatuiasca propozitii simple, folosind cuvinte din vocabularul de baza al limbii cu ajutorul carora sa poata descrie universul inconjurator.
 
A2 - BASIC = citit/scris partial, conversatie simpla
Utilizatorul poate comunica pe teme de interes general, folosind cuvinte si expresii cu uz frecvent avand ca teme familia, mediul inconjurator, cu ceilalti, scoala si locul de munca, poate face schimb de informatii cu ceilalti si poate descrie, in termeni foarte simpli, aspecte ale trecutului si ale vietii de zi cu zi; de asemenea, este capabil sa scrie mesaje si sa redacteze scrisori scurte.
 
B - MEDIU 
B1 - TRANZIT = citit/scris mediu, conversatie medie, fara termeni de specialitate 
Utilizatorul poate intelege ideile principale ale unui discurs care se refera la aspecte legate de mediul familial, serviciu, scoala, se descurca in majoritatea situatiilor in timpul unei calatorii in spatiul in care se vorbeste limba respectiva. Poate alcatui un text simplu cu enunturi pe teme familiare si de interes personal, fiind capabil sa descrie, intr-o maniera simpla, experiente personale si diferite evenimente.
B2 - AVANTAJ = citit/scris bine, conversabe fluenta, cu termeni de specialitate
Utilizatorul poate intelege ideile principale ale unui text complex pe teme concrete si abstracte, precum si termeni specifici care apartin profesiei/domeniului de activitate al acestuia. Discursul sau se caracterizeaza prin fluenta si spontaneitate, facand posibila comunicarea, cu usurinta, cu un vorbitor nativ. Poate alcatui texte clare care acopera o gama larga de subiecte si este capabil sa redea in detaliu aspecte complexe ale vietii de zi cu zi si sa sustina puncte de vedere proprii.
 
C - AVANSAT 
C1 - COMPETENTA = scris/citit foarte bine, conversatie dezvoltata, cu termeni de specialitate
Utilizatorul poate citi si intelege texte de o complexitate ridicata din diverse domenii de activitate, se poate exprima fluent si spontan in limba respectiva utilizand un limbaj elaborat, poate formula idei si opinii personale, dovedind un stil propriu in descrierea clara si detaliata a unor subiecte complexe si variate.
C2 - EXPERT = scris/citit excelent, conversatie elaborata
Utilizatorul poate intelege cu usurinta texte de maxima dificultate, fiind capabil sa culeaga informatia din mai multe surse (orale si scrise) pe care apoi sa o redea intr-o prezentare coerenta. Se poate exprima spontan, fluent si precis, reusind sa inteleaga si sensul figurat al cuvintelor. Este capabil sa creeze texte cu caracter elaborat, intr-un stil clar, concis si riguros, precum si sa redacteze scrisori si articole complexe, rezumate si recenzii ale unor lucrari de specialitate.

An AparițIe: 2011

Pagini: 496

Isbn: 978-973-748-571-7

Format: 16 x 23

Editie: Necartonata

Editură: NICULESCU

Editura: NICULESCU

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!