Endodontie clinica si practica. Editia a II-a revizuita

Memet Gafar, Andrei Iliescu
35,70 RON
Endodontia cuprinde un capitol foarte important din patologia stomatologica si se refera la complexul anatomofunctional format din pulpa dentara, dentina inconjuratoare si parodontiul apical.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 6422573000395 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / WhatsApp 0725.754.388
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Endodontia cuprinde un capitol foarte important din patologia stomatologica si se refera la complexul anatomofunctional format din pulpa dentara, dentina inconjuratoare si parodontiul apical.
Prezentare: Endodontia cuprinde un capitol foarte important din patologia stomatologica si se refera la complexul anatomofunctional format din pulpa dentara, dentina inconjuratoare si parodontiul apical. Bolile pulpei dentare, precum si parodontitele apicale induse de patologia pulpara sunt tratate intr-o succesiune de capitole privind etiologia, epidemiologia, patologia, prevenirea, diagnosticul si tratamentul lor. In acest scop, tratatul de fata pune la indemana studentilor si medicilor stomatologi un material selectiv, care sa le permita obtinerea rezultatelor scontate si in terapia afectiunilor pulpare si apicale, daca tinem seama si de faptul ca vindecarea, cu pastrarea integritatii dentare, este telul fiecarui tratament endodontic.

Cuprins: Inflamatia pulpei dentare. Formele anatomoclinice ale pulpitelor. Necroza si gangrena pulpara. Inflamatia parodontiului apical. Participarea mecanismelor imune in patologia pulpo-periapicala. Tratamentul inflamatiilor pulpare. Tratamentul necrozei si gangrenei pulpare. Obturarea canalelor radiculare. Tratamentul parodontitelor apicale acute. Tratamentul parodontitelor apicale cronice. Metode chirurgicale ajutatoare tratamentului endodontic in parodontitele apicale cronice.

Adresabilitate: Medici stomatologi, rezidenti, studenti in stomatologie.

An AparițIe: 2016

Pagini: 288

Isbn: 978-973-39-0615-5

Format: 16/70x100

Editie: Necartonata

Editură: MEDICALA

Editura: Medicala

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!