Legislatie in industria alimentara. Curs universitar

lie Dumitru
53,00 RON
Dupa cum se cunoaste, industria alimentara este deosebit de preocupata, uneori chiar mai inainte de chestiunile strict economice (costuri, materii prime, rentabilitate, desfacere etc.), de problema cunoasterii si respectarii normelor juridice care ii reglementeaza activitatea, in mod special a celor prin care se urmareste asigurarea calitatii, conformitatii si sigurantei produselor alimentare.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786062614317 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Lucrarea expune si explica legislatia aplicabila productiei de alimente (incluzand aici problematici precum: Principiile generale ale legislatiei alimentare a Uniunii Europene; Standarde internationale in domeniul productiei alimentare; Trasabilitatea produselor alimentare si auditul sigurantei alimentelor; Sisteme de alerta pentru alimente; Etichetarea produselor alimentare; Controlul oficial al producatorilor si produselor alimentare etc.) si continua apoi cu expunerea cadrului normativ specific unor categorii de produse alimentare (Igiena alimentelor de origine animala; Productia si comercializarea unor categorii de produse alimentare; Aditivii alimentari si aromele). Ultima parte este dedicata sistemelor Uniunii Europene din domeniul calitatii produselor agricole si alimentare.

An AparițIe: 2022

Isbn: 9786062614317

Pagini: 330

Format: 14.5x20

Editura: Pro Universitaria

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!