Iubirea infinita este singurul adevar restul este iluzie

David Icke
42,00 RON
Informatiile lui David Icke, prezentate pe intelesul tuturor, sunt o demascare epocala atat a iluziei pe care o credem „reala” cat si a felului in care aceasta iluzie este generata si manipulata pentru a ne intemnita intr-o realitate falsa.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 ore

Cod Produs: 9788855001458 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Niciodata pana acum nu s-a mai explicat in vreo carte cu atata limpezime, de ce realitatea fizica este doar o iluzie care exista numai in creierele noastre.

Icke explica cum „traim” intr-un „internet holografic” in care creierele noastre sunt conectate la un „computer” central care ne alimenteaza aceeasi realitate colectiva pe care o decodificam din formele de unda si semnalele electrice, in „lumea” holografica tridimensionala pe care toti credem ca o vedem.

Asa-numitele „mistere” ale vietii se dizolva la fiecare pagina: Cine suntem noi? Ce facem aici? Ce este corpul uman si cum se poate opri „imbatranirea” lui? Cine ne controleaza realitatea? De ce exista atat de multe razboaie, foamete, suferinta si stres? Ce este „mintea” si „emotia” si de ce acestea ne controleaza? Aceste intrebari si multe altele sunt explicate cu o coerenta si o simplitate rareori intalnite.

An AparițIe: 2021

Isbn: 9788855001458

Editură: DAKSHA

Pagini: 328

Format: 14x20

Editie: Necartonata

Editura: DAKSHA

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!