Pas cu pas spre examenul de evaluare nationala. Matematica 2021

Roxana Goga
35,90 RON
Lucrarea de fata a fost conceputa astfel incat sa fie utila tuturor categoriilor de elevi ce se pregatesc pentru examenul de Evaluare Nationala.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786067934021 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Autorii sunt profesori cu indelungata experienta in examenele nationale, cu totii autori de astfel de teste in ultimii ani. Prima parte a culegerii contine teste pentru cele trei categorii de probleme din structura examenului de Evaluare Nationala. In plus, acestea sunt adaptate „pas cu pas” pentru fiecare luna de pregatire a unui elev. Am avut in vedere nu numai un antrenament ritmic, ci si unul pentru categorii de punctaje asteptate. Astfel, un elev fara foarte mare drag de matematica va avea posibilitatea a se pregati pentru o nota maxima. 

A doua parte a culegerii este dedicata modelelor complete de teste. Toate acestea au gradul de dificultate si alcatuirea extrem de apropiate de cele din examenele ultimilor ani.

A treia parte a lucrarii contine teste pentru lucrul la clasa pe parcursul anului scolar la clasa a opta. Profesorii vor avea astfel posibilitatea de a gasi probleme pentru lucrul diferentiat cu elevii. Consider ca am alcatuit, impreuna cu intreaga echipa de autori, o lucrare originala si extrem de utila elevilor si, evident, profesorilor lor pentru obtinerea unui rezultat bun sau foarte bun la examenul de matematica din cadrul Evaluarii Nationale.

Radu Gologan

Presedintele Societatii de Stiinte Matematice din Romania

An AparițIe: 2020

Editura: CORINT

Pagini: 240

Isbn: 9786067934021

Format: 16x23 cm

Editie: Necartonata

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!