Principele. Raportul lui Machiavelli catre Signoria din Florenta

Niccolo Machiavelli
25,00 RON
Se poate spune ca filosofia politica a lui Machevelli este dubla: - o filozofie practica (Principele este dedicat familiei Medici si este un ghid de exercitare practica a puterii); - o antropologie pesimista (Machavelli considera raul inerent omenirii, rolul filosofului este sa cada la intelegere cu acest rau, fara a incerca sa transforme oamenli). 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 5948359006197 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Pe scurt, autorul il pune in mod regulat pe principe in fata unei alternative: exista intotdeauna o solutie buna si una proasta. Din nefericire, solutia buna in plan moral este deseori proasta in plan politic si invers. In concluzie, lectille lui Machiavelli sunt importante dincolo de politica. El descrie o lume eventuala, unde vointa si actiunea urnana sunt decisive. Omul, in fata haosului, nu este niciodata condamnat, el dispune de mijloace care depasesc fatalitatea si hazardul: libertatea sa.

Editia de fata este o noua traducere a celebrei lucrari Principele de Niccolo Machiavelli. Cu aceasta ocazie, Editura Dinasty Books Proeditura si Tipografie ofera in plus alte doua texte ale celebrului autor (Raportul lui Machiavelli catre Signoria din Florenta si Foarte distactiva poveste a demonului care si-a luat nevasta), inedite in limba rornana, care vor face deliciul cititorilor.

 

An AparițIe: 2020

Pagini: 160

Isbn: 978-606-8926-63-6

Format: 225 x 145 mm

Editie: Necartonata

Editură: DINASTY BOOKS PROEDITURA SI TIPOGRAFIE

Editura: DINASTY BOOKS PROEDITURA SI TIPOGRAFIE

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!