Rusia, o ecuatie complicata

Armand Gosu
49,95 RON
„Indiferent de (re)sentimentele noastre fata de Rusia, aceasta uriasa entitate statala ne insoteste istoria moderna, ca o inexorabila umbra geopolitica. Avem deci toate motivele pentru a cauta sa descifram ce se petrece cu adevarat pe marea scena euroasiatica din vecinatatea Romaniei euroatlantice.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9789734689316 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Profesorul Armand Gosu se dovedeste cel mai competent ghid spre «complicata ecuatie» a Federatiei Ruse din secolul XXI. El nu este un expert improvizat, ci un istoric profesionist si un intelectual public format in scoala jurnalistica de la BBC, asadar impregnat de valorile libertatii. Volumul de fata include interviurile acordate de Armand Gosu dupa anexarea peninsulei Crimeea si declansarea conflictului hibrid din estul Ucrainei, urmate de tensiunile tot mai acute dintre Kremlin si puterile occidentale.

Incursiunile in culisele puterii lui Vladimir Putin ii ofera cititorului panorama plina de nuante, paradoxuri si simulacre a unui regim autocratic unic in felul sau. Analizele lui Armand Gosu sint articulate elegant si se inspira din monitorizarea directa a evenimentelor, ceea ce ne permite sa traversam nevatamati labirintul slav intins intre Sankt-Petersburg si Vladivostok.” (Teodor Baconschi)

 
 

An AparițIe: 2021

Isbn: 9789734689316

Pagini: 336

Format: 13x20 cm

Editura: Polirom

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!