Schi la superlativ

Ron LeMaster
69,00 RON
Imaginile impresionante cu cativa dintre cei mai mari schiori ai lumii, ilustrand tehnicile explicate de RON LeMASTER, sunt partea cea mai spectaculoasa a cartii.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9786069484340 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Schi la superlativ se adreseaza pasionatilor de schi care doresc sa-si foloseasca la maximum potentialul sau sa atinga un nivel cat mai inalt de performanta. Cunoscutul expert si antrenor Ron LeMaster nu mai are nevoie de prezentari in fata impatimitilor de schi, numele lui fiind sinonim cu tehnicile de top si cele mai avansate metode de predare.

In acest manual extrem de amanuntit – cu scheme, colaje si diagrame –, LeMaster prezinta mecanica schiului de performanta si explica felul in care sa interactionati cel mai bine cu zapada, in toate formele ei, cum sa manevrati schiurile, claparii si betele, in zeci de situatii diferite.

„Maiestria lui LeMASTER consta in analiza detaliata a miscarilor schiorului, de la inceputul virajului pana la terminarea lui, si a fortelor externe care vin in contact cu el. Cartea sprijina initiativa noastra de a descoperi tinerele talente si a le duce cat mai departe in marea performanta.”

Ioan-Gabriel Nan, multiplu campion national si fondator Nan Schi Club

„Sunt ceea ce multi ar numi un pasionat al schiului, cu cateva saptamani bune pe partie in fiecare sezon. Am invatat tarziu sa schiez. As zice ca inca invat. Stiu ca schiul devine cu adevarat atractiv abia dupa ce ai dobandit tehnica si disciplina necesare. Despre asta este vorba si in aceasta carte: tehnica si disciplina, pentru a ajunge la pasiune.”
Adrian Florea, fondator Trend Consult

Schi la superlativ se adreseaza schiorilor cu nivel mediu si avansat in tehnica schiului de carv. Ilustratiile, completate de explicatii punctuale si detalii privind reglajele echipamentului, te ajuta sa intelegi cu adevarat stiinta din spatele revolutiei din schiul alpin, datorata aparitiei schiurilor parabolice. Recomand aceasta carte tuturor schiorilor care vor sa se apropie si chiar sa atinga nivelul profesionist din circuitul cupei mondiale de schi alpin.

Alexandru Poponeci, comentator Eurosport Romania

An AparițIe: 2020

Editura: Pilot Books

Pagini: 288

Isbn: 9786069484340

Format: 17x24 cm

Editie: Necartonata

Traducator: Robert Dobre

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!