Mierea, aliment si medicament-Ed.2

Renate Frank
15,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 - 72 ore

Cod Produs: 9786066490117 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament. Indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre miere.

Aceasta carte va explica cum se formeaza mierea, ce substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman, cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar. Bucurati-va si de nenumarate sfaturi, retete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere.

An AparițIe: 2013

Pagini: 144

Isbn: 978-606-649-011-7

Format: 15 x 21

Editie: Necartonata

Editură: MAST

Editura: MAST

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!