Ulei Esential CITRUS FRESH 5 ml

Young Living
-23%
65,00 RON 50,00 RON
Young Living Citrus Fresh® este un amestec cu efect de relaxare si calmare, adorat de copii si adulti in egala masura. Fiind bogat in puternicul antioxidant d-limonen, sustine sistemul imun si starea de bine generala in timp ce confera o stare de stare de bine, de creativitate si sentimente de bucurie. Are si o actiune de purificare a aerului.

Avertisment: Uleiurile citrice nu trebuie sa fie aplicate pe pielea care va fi expusa razelor solare directe sau luminii ultraviolete in termen de 72 de ore.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile

Cod Produs: 561910 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Utilizare:

Pentru uz topic.
Posibila sensibilitate a pielii. Daca sunteti gravida sau va aflati sub supraveghere medicala, adresati-va medicului dvs. A se dilua inainte de utilizare in zonele sensibile precum fata, gatul, zona genitala etc. Nu lasati produsul la indemana copiilor. A nu se utiliza la sugari si copii cu varsta foarte mica. Uleiurile citrice nu trebuie sa fie aplicate pe pielea care va fi expusa razelor solare directe sau luminii ultraviolete in termen de 12 de ore.

Ingrediente:

Portocala (Citrus aurantium), mandarina (Citrus nobilis), mandarina (Citrus reticulata), grepfrut (Citrus paradisi), lamaie (Citrus limon) si menta (Mentha spicata).
 

Gramaj: 5 ml

Tip produs: Ulei esential

Greutate: 0.5 g

Utilizare: Uz local, difuzare

Aroma: Citrice

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!