Vin de colectie Elleana vintage 2018

Queen's Winery House
70,00 RON
Vin Elleanna este un cadou excelent pentru sarbatorile de vara, pentru zilele de nastere si pentru ocaziile oficiale si evenimentele speciale. Este o optiune perfecta daca doriti sa bucurati persoanele apropiate, dar si daca trebuie sa va aratati stima catre un client sau partener.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile

Cod Produs: 3800226940039 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Roz demisec ,0.75 l, 11% alc., zah. 10g/l

Vin roz demisec, vinificat din soiurile Pinot Noir si Syrah. Culoarea sa ascunde scantei, aroma – intensa, dominata de visine, nuante florale, gem de mure si piersici coapte. Din gust lipseste dulcele ce lesina si acest lucru, in combinatie cu o aciditate tandra, catifelata si maretie in gustul rezidual, il face o optiune interesanta de aperitiv care ii atrage pe amatorii vinurilor exotice si pe experimentatori, dar reuseste sa-i tenteze si pe cei mai conservativi. Degustarea vinului este intr-adevar o traire emotionala.
Cu ce se serveste Elleanna?

Aceasta este o bautura potrivita pentru branzeturi grele si mezeluri uscate, vanat si gratar. In acelasi timp este si una dintre cele mai preferate de cunoscatorii care prefera preparate fara carne. Reuseste sa sublinieze unele nuante de gust care altfel nu s-ar fi simtit.

Aperitivul de vin Elleanna recolta anului 2016 a castigat o medalie de argint din CWSA 2017 concursul cel mai mare si mai prestigios pentru vinuri si bauturi spirtoase din China si Hong Kong.

Alcool (%): 11% alc.

Tip vin: Demisec

Tara de origine: Bulgaria

Culoare vin: Rose

Soi struguri: Pinot Noir si Syrah

An productie: 2018

Gramaj: 750ml

Zahar: 10g/l

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!