Aperitiv de vin de trandafir cu 164 grame de miere, 0,5l, 12% alc., 101g/l zahar.
Aperitivul de vin Rozina este produs de soiul de strugure Pinot Noir , combinat cu 164 grame de miere si aroma naturala de trandafir bulgaresc ”Damascena”. Acesta are un gust de desert cu aciditate blanda. Aroma lui este intensa, de multe straturi, accentul principal fiind aroma neteda si densa a Trandafirului Bulgaresc. Aristocratic, elegant – acestea sunt cuvintele cu ajutorul carora se poate descrie mai corect acest aperitiv de vin.
Cu ce se serveste aperitivul de vin Rozina?
Recomandam sa-l serviti foarte refrigerat, cu gheata. Serviti-l cu branzeturi cu mucegai sau cu deserturi, nuci si bomboane. Daca sunteti admiratori ai cocteilurilor, combinati-l cu vinuri spumoase.
Aperitivul de vin Rozina de recolta 2016 a castigat o dubla medalie de aur din CWSA 2017 concursul cel mai mare si mai prestigios pentru vinuri si bauturi spirtoase din China si Hong Kong.