Vin de colectie Pinot Noir vintage 2019

Queen's Winery House
85,00 RON
Pinot Noir rosu reprezinta un cadou minunat pentru ocazii oficiale si solemne. Cu potentialul de maturare al acestui vin Dvs. certificati o atitudine speciala si dorinta pentru o colaborare indelungata. Un exemplar minunat prin care sa sarbatoriti o data personala sau succesele comune dupa zece ani.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile

Cod Produs: 3800226940473 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Vin rosu sec de Pinot Noir , 0.75 l, 12% alc., serie limitata de 730 sticle

Aceasta sticla reprezinta filozofia noastra privind crearea vinului. Emotia sa te inchini in fata unui soi special de Pinot noir.

Selectarea celor mai bune ciorchini de struguri, transportarea pe o perna de pai, separarea ciorchinilor. Complexitatea gustului este dobandita prin macerarea rece de douasprezece zile si fermentare cu proportie de boabe intregi si must de struguri la o anumita temperatura, separata la treimi. Fermentarea malolactica a imbogatit aromele si a dat un sentiment de blandete a palatului.
Cu ce se serveste Vinul rosu sec de Pinot Noir?

Finetea eleganta il fac o tentatie atractiva ca aperitiv sau partener al preparatelor principale. Potrivit pentru combinatie cu mancaruri vegetariene.

O decizie perfecta pentru a surprinde peroanele apropiate sau daca trebuie sa aratati respectul dvs. fata de partenerii de afaceri si clientii speciali.

Vin Pinot Noir recolta anului 2016 a castigat o medalie de aur din CWSA 2017 concursul cel mai mare si mai prestigios pentru vinuri si bauturi spirtoase din China si Hong Kong.

Alcool (%): 13%alc.

Tip vin: Sec

Tara de origine: Bulgaria

Culoare vin: Rosu

Soi struguri: Pinot Noir

An productie: 2019

Gramaj: 750ml

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!