Fructe, legume si flori. Metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata (conserve de legume si fructe)

Dumitru Beceanu
18,00 RON
In cuprinsul cartii „Legume, fructe si flori – metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata“ veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (Fructe, legume, flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor atat in regim industrial cat si in regim casnic.
 
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Cod Produs: 9789731822167 Ai nevoie de ajutor? 0371.14.94.92 / WhatsApp 0725.754.388
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
In cuprinsul cartii „Legume, fructe si flori – metode de prelungire a pastrarii in stare proaspata“ veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (Fructe, legume, flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor atat in regim industrial cat si in regim casnic.

Consumul in stare proaspata a fructelor si a unora dintre legume, preparate culinare din legume proaspete si o vaza cu flori radiind prospetime sunt ocazii ideale de valorificare a produselor horticole. Din pacate, insa, dupa recoltare, viata lor poate fi foarte scurta. Exista metode de prelungire a acesteia si ele trebuie cunoscute. Conservele din fructe si legume asigura o pastrare de durata desi nu raman intacte toate calitatile materiei prime din care provin.

An AparițIe: 2008

Pagini: 381

Isbn: 978-973-1822-16-7

Colectie: Agro-Zoo

Editură: Mast

Editura: MAST

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!