Dulceturi, gemuri si jeleuri... fara E-uri

Elisabeta Tudorache
8,00 RON
  Alegerea fructelor dupa anotimp, stabilirea modului de prelucrare, curatatul si maruntitul sunt clipe de mare satisfactie. De la caise la tomate, de la struguri la fragi, de la kiwi la pepene galben sau mere, aceasta lucrare scrisa cu pasiune prezinta peste cincizeci de retete de Dulceturi, gemuri si jeleuri, insotite de sfaturi utile. Aviz micilor si marilor pofticiosi: anotimpul dulceturilor dureaza tot anul!
In stoc

Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786069202777 Ai nevoie de ajutor? 0733.940.772
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Regasiti bucuria deplina a copilariei! Aceea de a-ti vari degetul intr-un borcan de dulceata facuta cu dragoste! Cu ajutorul explicatiilor simple, cu minimum de ustensile si cu fructe din gradina sau de la piata, veti deveni Zana dulceturilor! Cu aceste retete usor de realizat, jeleul care nu se incheaga sau dulceturile transformate in pasta de lipit, nu vor mai fi decat amintiri urate. Sa te joci de-a alchimistul deasupra unui vas cu dulceata sau gem: ce poate fi mai distractiv? Descoperiti numeroase retete clasice, ca dulceata de visine, gemul de capsuni si jeleul de gutui, sau mai indraznete ca jeleul de ceai, dulceata de lapte si jeleul de rodie. Le dorim tuturor cititorilor aceeasi placere pe care am incercat-o si noi la pregatirea acestor bunatati.
   

An AparițIe: 2009

Editura: TKJ Publishing House

Pagini: 96

Isbn: 9786069202777

Format: 11 x 17.5 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!